Pàgines

dilluns, 21 de gener del 2008

Comunicat de suport a Can Vies

La associació cultural Correllops manifesta el rebuig al desnonament del CSA Can Vies degut a les obres del TGV, Ja que aquestes obres provoquen la desarticulació i trencament dsel barri de Sants en benefici d´un segment de població reduït i el.litista, desvirtuant així la fisionomia originària de la viloa de Sants que afectaria a la vida quotidiana dels seus habitants.
En contra de la tasca desenvolupada pels diverssos col.lectius que amb el seu treball han estat donant vies i ferramentes per a la cohesió social i el creiximent socio-cultural del barri, la construcció del traçat del TGV respòn a un model de progrés on prima el creiximent econòmic envers el social.
Can Vies és per a nosaltres una segona casa al principat, un espai de encontre entre diferents col.lectius, un canal de comunicació per al barri i un lloc on crear vincles, construïr realitats i lluitar per allò legítim que que sovint sens nega.
Per tot això manifestem obertament el nostre rebuig al desallotjament de Can Vies i demanem l´absolució de totes les encausades així com la continuitat del Centre com a espai social del Barri.
Contra l´especulació municipal i per la integritat del Barri. ATUREM LA DEMANDA.
www.canvies.barridesants.org

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Dilluns 28 de gener, la Fundació Casal Jaume I la Safor-Valldigna i Infosafor.com han organitzat una taula redona amb l'alcalde de Gandia, José Manuel Orengo, i portaveu adjunt del Compromís i Secretari General del BLOC, Enric Morera, per a parlar sobre "Blogs i polítics".

Els dos polítics parlaran de la seua experiència a la xarxa, ja que tots dos tenen blogs actualitzats i del nou paper d'internet en la política i en les campanyes electorals.

Serà a la Sala de Conferències del Casal, a les 20 h.

Anònim ha dit...

ei sóc Ausiàs, del grup de música en valencià Raça Borda.
Jo sóc de Potries.
Si voleu comptar amb nosaltres per a algun festival o algun concertet que organitzeu, així com també en la moguda aquesta dels intercanvis que em va comentar pep l'altre dia, ens seria un grandíssim plaer.
el nostre email és rasa_borda@hotmail.com
www.myspace.com/rasaborda
d'ací poquet traurem el primer disc.

gràcies

salut!!

Carlos V ha dit...

Els Blogs de La Safor

Aquesta pàgina pretén (de forma modesta i totalment artesanal) ser el punt d'encontre del panorama blogger de la comarca de La Safor. Un punt on poder trobar d'una forma més fàcil aquestes pàgines tan interessants i que esperem que tots ens ajudeu amb el vostre granet de sorra a ferla més gran i activa.
L'idea va nàixer de una xarrada a càrrec d'Enric Morera i el nostre alcalde Orengo al Casal Jaume I sobre els blogs i la política. Això em va fer pensar que fea falta coordinar aquest nou món emergent i que tant de moda s'ha posat en els últims anys.
Esperem que no siga una moda que pasa pronte. Així mateixa, a l'hora d'elegir un link per aquest blog, no s'ha pogut utilitzar ni es mots de "gandia", "la safor" o "safor" a seques perque algú els va registrar ja fa anys (i abandonats est`n per desgràcia)
Així que bo, espere la vostra ajuda i colaboracions aportant nous links de gent saforenca, encara que aquestos estigen a altres parts del pís o fins i tot a l'estranger. Publique-los ja siga mitjançant comentaris o envieu un correu
charlifuster@hotmail.com
www.elsblogsdelasafor.blogspot.com