Pàgines

dimarts, 12 de gener del 2010

"SKI" a FALLES



Hola de nou,
com tots els anys, l’Associació Cultural Correllops realitza diversos viatges per a visitar diferents poblacions i així conéixer en persona les seues festes, cultura, gent, tradicions, etc.
Enguany, per canviar un poc, començarem realitzant un viatge a ANDORRA, esta programat per al cap de setmana de FALLES, com el divendres 19 de març és festa, hem decidit realitzar l’eixida el dijous 18 de març, sobre les 22:00 hores, quan tot el món haja acabat la seua jornada laboral, això vol dir que el viatge d’anada a Andorra transcorreria a la nit. Arribaríem a Andorra a primera hora del matí, amb la qual cosa tenim el temps suficient per a arreplegar el material d’esquí, aposentarnos en els nostres apartaments i disfrutar tot el divendres, dissabte i diumenge de les pistes d’esquí de GRAND VALIRA, i les nits del divendres i dissabte en els apartaments FRONTERA BLANCA, situats a peu de pista, amb tot tipus de comoditats.
En resum:
Eixida 18 de març 22:00 hores Vilallonga (València), 3 DIES DE FORFAIT 19-20-21 de març assegurança inclòs, 2 NITS D’ALLOTJAMENT (només allotjament), la tornada seria el diumenge 21 de març.
El preu d’este viatge és de 185€, tot inclòs excepte lloguer del material i les menjades.
Una vegada realitzada la nostra proposta de viatge en grup, el següent pas el deveu de donar vosaltres, com??? telefonant al 649 165 063 per a apuntar-te o informar-te, l’ultim dia de reserva és el 31 de Gener.

Una Salutació.
CORRELLOPS