Pàgines

dimarts, 19 de febrer del 2013

Cistella Eròtica per a llobes i llops sense complexes!


Al  1928 l’antropòloga Margaret Mead es va desplaçar a una petita illa de Samoa per tal de realitzar un estudi comparatiu respecte els canvis en l’adolescència dels i les joves samoans i nord-americans. Va concloure que el període d'adolescència a Samoa és una transició suau de la infància a la maduresa i que no provocava els disturbis emocionals o psicològics, l'ansietat o la confusió observats als Estats Units.

El seu llibre Coming of Age in Samoa (1928) va provocar sensació. A més de descriure la societat tradicional samoana, explica la llibertat sexual dels i les adolescents que mantenen relacions esporàdiques i no adquireixen una responsabilitat social fins el casament. També es dóna la masturbació, l'homosexualitat i pràctiques específiques, com ara el moetotolo.

Ens sembla curiosíssim que aquest estudi, datat de principi del segle passat, encara siga novedós, i que avui en dia,  al nostre cabet, encara barregem l’orientació sexual amb el gènere i amb les pràctiques sexuals, perquè quan parlem de sexe, cal admitir-ho, no tenim ni idea i està tot per descobrir!

Perquè pensem que la masculinitat i la feminitat no estan lligades al sexe amb el qual neixes i per què cadascú ha de ser lliure amb la seua sexualitat per tal de ser feliç, i per tant, ha de viure-la de la manera més natural possible. Animem a tothom a passar-ho bé, a gaudir del que li dóna plaer, i fiquem el nostre granet de sorra amb un quit de joguines eròtiques que sortejarem el dia 19 de març!



Trobareu paperetes preguntant-li a qualsevol llop i lloba del Correllops.