Pàgines

dimarts, 30 d’octubre del 2007

Un llarg recorregut amb un breu resum
Tancada la temporada d'actuacions ens dirigim a vosaltres oferint-vos les nostres propostes per a aquesta tardor. Ha estat un llarg i intens recorregut d'activitats emprés a partir del 18 de maig al Real; passarem per la platja de Guardamar al solstici d'estiu amb els amics de la falla "la fusta a la foguera" del Cabanyal, continuarem la nostra marxa l'11 de juliol a Benirredrà i el 20 a Moraira, deixarem la nostra empremta a l'aplec dels Ports, per agafar forces i tornar el 8 d'agost al Real i després ens disposarem a preparar la FAMA , inagurant les exposicions de Manel Mengual i Vicent Ribes a Potries. Les pluges ens impediren realitzar el gros del festival però no deixarem de celebrar el 1er Concurs Internacional de Llançament de Tramús amenitzat per l'Alfarrassà i Sacsejat Fok, comptarem amb la presencia de les impresentables Maedeus, el divendres de festes al lokal de la colla i a l'endemà ja estavem de camí cap a Borriol on trobarem la immillorable assemblea de la FAB, descansarem uns dies per anar a visitar les Festes Majors Alternatives de Sants i jugar una partideta a raspall i quasi, quasi sense descansar el 3 de septembre acabarem el nostre recorregut en Sanet i Negrals.Tota una sèrie de kilòmetres i suor despresos per tal d'autogestionar la CULTURA POPULAR a casa nostra!

3 comentaris:

raquel ha dit...

hola xiquets! Salutacions des d'Ontinyent, on estic currant en este dia. Una llàstima no haver pogut compartir totes estes activitats enguany amb vosaltres, i un plaer veure que seguiu fent cosetes.
Un abraç
Raquel

Jordi Puig ha dit...

Una salutació des de Ròtova, molt aprop de vosaltres.
És impresionant el ritme que porteu i crec molt interessant poder seguir-lo a través de la xarxa. Us he afegit per tal de veure què aneu fent.

Espere que ens veiem demà a la taula redona i traguem algunes conclusions; si no les traguem, ja estarà bé tornar-nos a reunir i compartir experiències.

Per cert, no fa massa vaig llegir un catàleg de la UV anomenat "Patrimoni i societat" on hi ha una capítol dedicat a la cultura popular. I, inevitablement, vaig pensar en vosaltres.

A mi també m'interessa fer una mica més de recerca per anar més enllà del que hom anomena "cultura popular". On hi és la cultura popular conemporània? Estic segur que vosaltres podeu donar una bona resposta perquè en formeu part activa.

Salut i un abraç,
Jordi

Rubén Cabezas Young ha dit...

Ey xicuelos aviseu i vos posarem als contactes. Sou uns cracks ¡¡¡ Ja s'acosta la coordinadoraaaa!!!