Pàgines

dilluns, 24 de novembre del 2008

A LA SEMIFINAL...!


L'equip de correllops passa a la semifinal del campionat de raspall per parelles, eliminant a l'Alzira la setmana passada. El proper cap de setmana jugaran a Gata de Gorgos l'anadai el dia 13 de desembre es diputarà la tornada al trinquet de Tarsan en la Reprimala. Allí vos volem veure a tots i totes, serà una gran festa!

LA TORNADA...
El Resultat de l'anada va ser de 25-15 a favor dels de Gata, l'Últim joc el va jugar Sergi Garcia per als dos de Gata, causat per la lesió de Xavi Artés, va ser una partida prou igualada, però els petits detalls i la lesió de Xavi feren guanyador al equip de Gata.
Aquest dissabte es jugarà al trinket del Tarzan sobre les 16:00 hores i en principi i si no millora la lesió de Xavi Artes, jugaran Sergi Garcia i General I.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ànim xicots!!!!
Ja esteu a semifinals!! Enhorabona!!
Ara a disfrutar la partida.
Ens veiem el dia 13 al Tarsan, la catedral dels correllops!!!!!

Anònim ha dit...

Este cap de setmana a Gata, tindrem que portar als gossets, avore si s'asusten.
Ara que nant Sergi "Mamo" a jugar ya tindran prou.

Anònim ha dit...

Podrieu publicar el resultat de l'anada de les semifinals!!
El proper dissabte ens veiem al Tarsan.

Anònim ha dit...

El Resultat de l'anada va ser de 25-15 a favor dels de Gata, l'ultim joc el va jugar Sergi Garcia per als dos de Gata, causat per la lesio de Xavi Artes, va ser una partida prou igualada, pero els petits detalls i la lesio de Xavi feren guanyador al equip de Gata.
Aquest dissabte es jugara al trinket del Tarzan sobre les 16:00 hores i en principi i si no millora la lesio de Xavi Artes, jugaran Sergi Garcia i General I.

Amunt Correllops!!!

Anònim ha dit...

Xe,xe,xe....quina mala sort!
M'agradaria haver estat allí veient a Sergi defenent a mossos i arraps l'equip de correllops...llàstima la lesió!

Anònim ha dit...

Ja veus...!!! jajaja fins el dia 13...

Carlos V ha dit...

El Penjoll. Premis Blocs Comarques Centrals 2008. Ja hi podeu votar...

Hui parlarem de El Penjoll, art de paraula, una revista autoeditada de Xàtiva i que ha convocat els premis Blocs Comarques Centrals del País Valencià, uns guardons amb els quals es vol premiar al món blogaire de les nostres terres.
Una iniciativa molt interessant i que en aquesta edició, a més de nosaltres, tenim com a representació comarcal a més de Els Blogs de La Safor, a Riuraus a La Safor, de un servidor; Independistes de La Safor; Fundació Casal Jaume I; Almoines Poble ; a la nostra companya Lucrecia de Borja i Bairén ; Pel Paisatge de Roger Cremades; Marta Insa. A tots ells, molta sort i a vore si ens cau alguna cosa!!!

Ja podeu votar a la web de El Penjoll, tot vot serà recompensat!! Fem força per que La Safor arribe ben alt!!

http://elpenjoll.blogspot.com/2008/12/comencen-les-votacions-als-premis-blocs.html