Pàgines

dimarts, 20 de gener de 2009

De l'orient més extrem a al localisme mes profund...

Les activitats que presentem el proper cap de setmana tractaran temes tan contraposats com el de la cultura japonesa a través de la seua cuina, a la història de la fundació del nucli poblacional de Vilallonga.
Vos convidem a participar en aquestes activitats i en la resta de projectes que tenim en marxa, encara que per a la cuina japonesa queden ben poques places, per a la visita guiada, però, el nº de places és il·limitat. No es tracatara d'una guia magistral, més bé d'un intercanvi de coneixements entre els que participeu i els que guiem la eixida. El punt d'encontre serà al "Cau del Llop" el diumenge proper a les 20h.

Amb motiu d'aquest cicle de visites "Coneixem a fons el nostre patrimoni" hem pensat que seria bona idea de obrir un altre blog amb el títol de La Vall de la Safor com homenatge al conegut llibre de l'escriptor vilallonguer J.Mascarell i Gosp. El blog actuara recollint les impressions (fotografies, articles, reflexions...) que es donen a partir de les visites del cicle, però també actuarà recollint articles i propostes vostres que en parlen sobre la història local i comarcal de la nostra geografia. En pricipi el blog es coordinara desde l'adreça de correu electronic de correllops (correllops@hotmail.com), els articles es visualitzaran a www.valldelasafor.blogspot.com.

Cap comentari: