Pàgines

dimecres, 5 de juny del 2013

L'ALJUB AL DIDDLEY CAFÉ-BAR (REPRIMALA)

Amigues i amics, vos presentem la pròxima proposta de l'Aljub, formació musical valenciana sorgida al 2002 amb la intenció de recuperar la cançò valenciana i mesclar-la amb altres estils mediterranis. Ens presnetaran el seu nou disc el diumenge 9 de juny a les 18h al Diddley Cafè Bar (Reprimala, Vilallonga).

Aljub presenta amb l’últim disc “en minúscules” (autoedició, 2012) una nova recuperació evolutiva, sempre amb l’intent de sorprendre i seguir caminant. Si fins ara la formació havia tingut sempre moltes col·laboracions, aquesta vegada ha elegit una formació fixa que és també la del directe. Si fins ara barrejava lletres tradicionals amb lletres d’autor, aquesta vegada és el propi Joansa qui signa totes les lletres, exceptuant-ne una.
Pel que fa a la música, Aljub ens sorprèn amb una nova veu, la de Josep Pérez, i segueix pouant en melodies i cançons tradicionals valencianes recuperades de la Fonoteca de Materials i de cançoners (cants de trilla, albades, cançons de bressol…), però arranjades aquest cop amb una sonoritat que dóna paper preponderant al llaüt, en una aproximació al món del jazz oriental: “Últimament escolto moltS llaütistes algerians i turcs, i m’agradaria tirar per aquí”, apunta Joansa.

Pots escoltar-los punxant en aquest link:

www.myspace.com/joansamaravilla
No t'ho pots perdre!

1 comentari:

www.cerrajerobarcelona24h.barcelona ha dit...

He escuchado que creo que todas sus canciones y de verdad que son increíbles, recomiendo siempre.