Pàgines

dimecres, 14 de gener del 2009

Presentació de la guia-llibre: "Vall de Vernissa. Apropòsit d'un ecomuseu"

El Divendres 16 de Gener, a les 20h, a la Casa de Cultura de Vilallonga, membres del Col·lectiu Vall de Vernissa presentaràn el que ha estat el seu darrer projecte; quelcom més que una guia en format de llibre, quelcom més que uns itineraris marcats, una mena de catàleg del patrimoni històric i natural de la Vall de Vernissa, que ens explica com i perqué s'ha transformat per ser el que hui és i que podria esdevindre en un futur, un projecte en gestació: L'Ecomuseu Vernissa Viu.

A més a més, ens parlaran sobre la custòdia del territori com a mètode per posar en valor i conservar el patrimoni que resideix ens mans privades i que siga d'utilitat pública. El treball efectuat per aquest col·lectiu en aquest camp els ha donat molts bons resultats, duent a terme diferents contractes de custòdia i sent premiada en diferents ocasions com per exmple el Premi Margalló que otorga el Centre Excursionista de València.

Aquesta presentació forma part del programa Hivern Actiu que A.C.Correllops ha elaborat per als mesos d'hivern. Encara resten un munt d'activitats per realitzar, informate'n al nostre blog.

www.correllops.blogspot.com
correllops@hotmail.com

1 comentari:

a.c.casa clara de potries ha dit...

Salutacions des de Potries
ac Casa Clara.